Diamentiq Orange/Narancs Illatosított Szilikonos Macska Alom 3,8 Liter

Macska

Diamentiq Orange/Narancs Illatosított Szilikonos Macska Alom 3,8 Liter

Termékkód: DIAMORANGE
Raktár információ: Raktáron
db

A DIAMENTIQ márkájú narancs illatú szilikonos macska alom egy páratlan termék, amelyet minden macska számára ajánlunk. A piacon ismérve a legjobb minőség és hatékonyság, amelyet a legkedvezőbb áron kínál. Duplán nyerheti el elégedettségedet - remekül teljesíti rendeltetését és spórol az időddel és a pénzeddel.

100%-ban természetes nyersanyagokból készül, ennek köszönhetően teljesen biztonságos, nem tartalmaz káros anyagokat és nem veszélyezteti kedvenced egészségét.

Tökéletes nedvszívó és szagsemlegesítő tulajdonságokkal bír. A kellemetlen szagokat egzotikus, élénkítő narancs illattal helyettesíti, amelynek egy macska sem fog ellenállni. Az alom nem csomósodik és nem porlik, ami segít megőrizni a tisztaságot az alomtálcában és környékén. Ha ezt az almot használod, nem kell aggódnod a rend miatt otthonodban. Az alom akár komposztálható is.

Az egyedülálló DIAMENTIQ szilikonos almot választva garantáltan elégedett leszel, ahogyan cicád is. 

 

A termék előnyei:

- Egy hónapra elegendő.

- Kellemes illata van.

- Felszívja a nedvességet.

- Nem szóródik szét.

- Nem tapad a cica mancsához.

- Nem okoz allergiát.

- Könnyen lebomlik.

Használati utasítás: 

Az alomtálcába kb. 4-5 cm almot kell szórni. Akkor kell cserélni, ha az alom színe észrevehetően megváltozik. Egy csomag alom körülbelül egy hónapra elegendő (ha egy macska használja).

Vélemények

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!

Ajánlott termékek